• 2314 314 315
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δε-Πα 8:00-17:00
Vratsa

Vratsa

 Η επιφάνεια εποξικής ρητίνης "Vratsa" είναι χειροποίητο ελληνικό προϊόν που είναι εμπνευσμένη από την ομώνυμη πόλη της βορειοδυτικής Βουλγαρίας "Βράτσα" (βουλγαρικά: Враца)  στους πρόποδες του Αίμου. 

 Βράτσα Εποξική ΡητίνηΛόγω του ζεστού μπεζ χρώματος, το "Vratsa" χρησιμοποιείται σε εφαρμογές οικολογικής αρχιτεκτονικής και είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές για παραδοσιακούς και μοντέρνους αρχιτέκτονες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 Στην MarblePoxy έχουμε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε διάφορες τεχνικές επεξεργασίας ρητίνης και να πετύχουμε να έχουμε μία επιφάνεια που να θυμίζει αυτό το υπέροχο μάρμαρο.

 Μια επιφάνεια η οποία μοιάζει με μάρμαρο και διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η εποξική ρητίνη.

 Αυτή η μοναδική επιφάνεια ρητίνης, αναδεικνύει την υψηλή αισθητική και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα χάρη στην πολυτελή και ιδιαίτερη ποιότητα κατασκευής του και ταυτόχρονα λόγω των πολλών κι εντυπωσιακών πλεονεκτημάτων της εποξικής ρητίνης έναντι των υπόλοιπων συμβατικών επιφανειών.


Πλεονεκτήματα εποξικής ρητίνης:

 Εξαιρετική αντοχή στις γρατσουνιές, στις εκδορές, στα χτυπήματα, στην θερμότητα, στις καυτές επιφάνειες, στην υγρασία, στην διάβρωση, στην οξείδωση και στα ισχυρά καθαριστικά. Ακόμα και σε περίπτωση φθοράς επισκευάζεται εύκολα. Χρειάζεται ελάχιστη έως καθόλου συντήρηση.

Επιπλέον, χάρη της εποξικής ρητίνης, δεν χρειάζεται περαιτέρω προϊόντα για να παραμείνει καθαρή και να γυαλίζει διαρκώς. Αρκεί μονάχα ένα πέρασμα με απλό καθαριστικό γενικής χρήσης ή άσπρου ξυδιού για να καθαρίσουμε την επιφάνεια και να εξαφανιστούν όλα τα βακτήρια και η επιφάνεια να είναι καθαρή και γυαλισμένη.

Η ρητίνη ως υλικό δεν έχει πόρους, κάτι που σημαίνει ότι τα βακτήρια δεν διαπερνούν την επιφάνεια ή δεν θα παραμείνουν σε ραφές του υλικού όπως συμβαίνει παράδειγμα στον γρανίτη.

Σημαντική σημείωση: Τα σχέδια, τα νερά των χρωμάτων ποικίλλουν από προϊόν σε προϊόν. Κάθεμια από τις επιφάνειες μας είναι μοναδική και διαφορετική από την επόμενη. Η επιλογή γίνεται τυχαία.

 Τέλος, έχετε την ευχέρεια να μας δώσετε συγκεκριμένες διαστάσεις κατά παραγγελία. Επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Πίσω στα εκθέματα

Ημερομηνία

03 Ιουνίου 2021

Tags / Ετικέτες

Ανοιχτές αποχρώσεις
© 2022 MarblePoxy. Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων. Designed by MRNet